El dimecres 26 de maig.
Tot preparat per a començar. Cadascú al seu lloc, recordam tasques de cada ofici i... COMENÇA LA JORNADA DE TREBALL!
Arriben clients al nostre Restaurant... Tots preparats als seus llocs per a donar la benvinguda: cambrers i cambreres, cuiners i cuineres.
Arriben clients al nostre Restaurant... Tots preparats als seus llocs per a donar la benvinguda: cambrers i cambreres, cuiners i cuineres.
Els clients seuen a les taules i els cambrers/es:
1. Porten les cartes
2. Prenen la comanda (llapis i paper)
3. Porten la comanda als cuiners/es
4. Serveixen la beguda
5. Quan el plat està preparat, el serveixen a la taula
6. Retiren els plats i gots quan els clients acaben d'esmorzar
Els cuiners/es:
1. Llegir les comandes escrites pels cambrers/es
2. Elaborar el plat i postres que es demana
3. Avisar al cambrer/a per a servir-ho
Personal de neteja:
1. Encarregar-se de granar el terra i mirar que el Restaurant quedés ben net.
Més tranquil.lament, després del pati, vam tornar a repartir la carta del nostre Restaurant amb una altra fitxa per a calcular els € que hauria de pagar segons l'esmorzar que havíem demanat.
MÉS FOTOS:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada