diumenge, 23 d’octubre del 2011

JO VULL CONTAR O MOSTRAR

Cada divendres un dels boixos de la classe ens conta o mostra alguna cosa que l'interessa  i se l'estima molt. Nosaltres després li feim preguntes i li deim perquè ens ha agradat.
El primer intrèpi va ser en Toni P.F. Ell ens va mostrar un àlbum, fet per ell, del seu casí Adrià. Ens va contar que estudiava a Madrid i que tenia un grup de música que es diuen Los indulgentes. També vàrem poder gaudir de la seva música amb el cd que ens va dur.
Na Noa ens va explicar que és una gran amant dels cans, per això, ens va mostrar un àlbum de fotos de la seva cussa Sally, des de que era petita fins ara.

N'Álvaro ens va mostrar un experiment que ens va deixar amb la boca oberta: La bola flotante. Es tractava d'una bolla que surava en l'aire gràcies a un maquineta que li llençava. Ens va explicar que la bolla no s'enlairava més perquè la força de la gravetat no li deixava.
- Però, què és la gravetat?, vàrem demanar tots i n'Álvaro ens va explicar que la Terra té al seu nucli un iman que no deixa que les persones ni els objectes ens anem volant.

Na Rebeca ens va mostrar unes fotos molt divertides del viatge que va fer a Benidorm per veure els seus padrins. La varen dur a Mundomar i es va fer fotos amb lloros i dofins.

1 comentari:

  1. Me pareixen molt interessants totes les cosetes que contau!!molt bona feina!!

    ResponElimina