divendres, 23 d’abril del 2010

23 D'ABRIL, SANT JORDI

    Avui ha estat un dia totalment diferent als divendres de cada setmana. La raó ha estat la celebració del dia de Sant Jordi. Per avui teníem organitzades dos activitats destacables: MERCAT DE LLIBRES i CONTACONTES amb na Iolanda Bonet.
   El dia ha començat amb una assemblea on s'ha exposat tot el que anavem a fer durant el dia, també s'ha recordat els llibres que havien portat cadascún i els "vals" que tendrien. A tots/es els ha quedat molt clar en què consistia això del mercat de llibres. Per cert, aquest curs a Infantil, s'ha posat el límit de dos llibres, perque el curs passat hi havia nens/es que en portaven 5 i 6 i n'hi havia que només en portaven 1 o cap.
   Hem esmorzat a les 10h  i, a les 10:30h aproximadament, hem començat a preparar-nos (repartir vals) per a sortir al pati de primària on ja ens esperaven... tots els llibres! i... també els papàs!!, qui també han pogut participar en aquest intercanvi.

   Els nens elegien ràpidament els llibres que els agradaven i, com no podíem anar a jugar amb els llibres, hem esperat a que tots fessin la seva elecció per anar a classe a seure una estoneta i poder fullejar la nova adquisició.
  
   Després del pati, a les 12h, hem pujat a la classe per a rentar-nos les mans, beure i..., ràpidament hem tornat a baixar al hall de l'escola on ens esperava una sessió molt entretinguda de contacontes amb na Iolanda Bonet ("El sac d'en Labranya").

 
MÈS FOTOS...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada