dissabte, 29 de maig del 2010

PREPARACIÓ DEL NOSTRE RESTAURANT (TREBALLAM DIFERENTS OFICIS)

   Abans de treballar al nostre Restaurant, vam fer mooooltíssima feineta organitzant i distribuïnt la classe i les tasques per a poder fer-ho el millor possible.

   Així, el dimarts 25 de maig, vam començar parlant dels diferents oficis (i estris necessaris) que podíem trobar dins un Restaurant. Conversa: quí fa el menjar?, quí serveix les taules?, quí netejarà?, com ho faran?, què necessiten?... Necessitam cuiners/es, cambrers/es  i personal de neteja.

  Cadascun va escriure el seu nom segons l'ofici de que volia treballar o ser un "client" tenint en compte un nombre màxim de nens/es a cada ofici.  A continuació, escriure cartells per a la distribució i senyalització dels diferents espais i materials a la classe: cuina, barra (dels cambrers), beguda, menjar, plats, gots, safates...

  Un altre aspecte molt important que vam tractar va ser la carta del nostre Restaurant. Vam mirar i llegir el que hi havia i vam veure que cada cosa tenia marcat el seu preu (mirant detingudament el símbol dels euros).

Així, ja estam preparats per a una llarga jornada de treball al "Restaurant Ses Marietes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada