divendres, 7 de maig del 2010

SORTIDA A L'HORT DE CAN SASTRE (6-5-2010)

   Estam a l'estació de la primavera, és temps de sembrar i recollir fruits i..., després de fer vàries visites al nostre hort ecològic (podeu consultar en temes: "hort ecològic"), vam decidir fer una visita a un altre hort "un poquet més gran". La visita en qüestió es va fer a la finca de Can Sastre, a casa d'en Toni.
   Vam arribar a les 10h aproximadament, vam deixar les motxilles i..., a caminar!!. Era un hort tant i tan gran que no es podia veure sense haver de caminar i caminar (no s'assemblava gaire al que tenim a l'escola).
   El pare d'en Toni ens anava explicant tot el que hi havia sembrat: síndries, cebes, lletugues...

   I, de sobte!!... un tractor amb un aparell molt extrany al darrera!!...  Era una màquina per a sembrar lletugues. És increïble, quina rapidesa!! una, dos, tres... en un moment n'havien sembrat moltíssimes!!.

 Després de recòrrer tota la finca, vàrem tornar a casa seva on havíem deixat les motxilles i, mmmmmm..., a esmorzar!!. Vaja sorpresa quan el pare d'en Toni ens va treure dos pastissos de xocolata, sucs..., NYAM NYAM...

El què no sabíem era que en Toni tenia tot un parc i moltes joguines per a jugar. Així que vam poder fer un petit pati per a esplaiar-nos (les mestres també) abans d'anar a veure tota una sala plena de màquines.  

Així és, una sala plena de màquines de tot tipus. El pare d'en Toni, amb molt d'interès, ens va anar mostrant i explicant per a què servien cadascuna d'elles. Vam testar la pastanaga acabada de ratllar, vam poder veure com empaquetaven les lletuges i posaven etiquetes... BUFF!!, quantes coses!!.

La darrera sorpresa va ser que totes aquelles lletugues que s'havien anat empaquetant davant nostre eren per a nosaltres. Una lletuga per a cadascún!!..., avui ja podrem fer ensalada per a dinar!!.

   Moltes gràcies per aquest dia!!.


MÉS FOTOS...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada