dissabte, 29 de maig del 2010

RESTAURANT DE SES MARIETES

El dimecres 26 de maig.
Tot preparat per a començar. Cadascú al seu lloc, recordam tasques de cada ofici i... COMENÇA LA JORNADA DE TREBALL!
Arriben clients al nostre Restaurant... Tots preparats als seus llocs per a donar la benvinguda: cambrers i cambreres, cuiners i cuineres.





Els clients seuen a les taules i els cambrers/es:

1. Porten les cartes
2. Prenen la comanda (llapis i paper)
3. Porten la comanda als cuiners/es
4. Serveixen la beguda
5. Quan el plat està preparat, el serveixen a la taula
6. Retiren els plats i gots quan els clients acaben d'esmorzar

Els cuiners/es:

1. Llegir les comandes escrites pels cambrers/es
2. Elaborar el plat i postres que es demana
3. Avisar al cambrer/a per a servir-ho

Personal de neteja:

1. Encarregar-se de granar el terra i mirar que el Restaurant quedés ben net.

   Més tranquil.lament, després del pati, vam tornar a repartir la carta del nostre Restaurant amb una altra fitxa per a calcular els € que hauria de pagar segons l'esmorzar que havíem demanat.


MÉS FOTOS:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada